Feed on
Posts
Comments

“Det funker ikke med Ap”

Stortingsrepresentant Kjell Ingolf Ropstad (KrF) slår fast at det ikke “funker” med Ap, og at det er nødvendig med en ny kurs for landet. Synspunktet fremmes i forbindelse med at nestleder i KrF, Dagrunn Eriksen, åpner for et samarbeid med FrP etter neste valg, noe som visst er blitt mer spiselig for KrF nå som FrP er blitt så små. Eller noe i den duren.
Hmm.
Her forleden mener jeg å huske at tidligere statssekretær for KrF, Janne Haaland Matlary, meldte seg ut av KrF i protest mot at partiet holdt døra åpen for samarbeid både mot venstre og høyre. Men vil de det da, hvis Ap ikke “funker”, og til overmål har køddet med den ene KrF-hjerte-saken etter den andre (trosfrihet, kristen kulturarv og kontantstøtte)?? Har kanhende Matlary meldt seg ut til ingen nytte, eller er det hennes utmeldelse som har fått KrF-Ropstad til å se lyset?
For oss som sluttet å stemme KrF etter at Høybråten overtok er det ikke så nøye om de roter litt, men det hadde jo vært kjekt å vite ha de egentlig mener..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.